lauantai 18. kesäkuuta 2016

Kolmas leiripäivä

Hejsan alla lukijat.
Eilen (17.6 eli toisena leiripäivänä) skabasimme ulkona skaballa jonoon järjestyy. Jonoon järjestyksessä järjestytään jonoihin tiettyjen säännönmukaisuuksien mukaan esim, pituuden mukaan. Raamiksen jälkeen kävimme myös virkistävällä pulikointireissulla Velskolan ihanassa, raikkaassa järvessä. Sillä välin kun suurin osa laiskotteli biitsillä, neljä urheaa sielua (nimeltämainitsemattomat Antti, Ada, Saga, Saara) juoksivat henkensä edestä kylmää vettä pakoon. (prikulleen 1600 metriä ja 3 ja puoli senttiä.)
     Aamulla aamiaiseksi saimme syödä keittäjän makoisaa puuroa vikisemättä (Saimme myös elämän elixiiriä, sitä kahvia). Tarjolla oli myös sielun pesuvettä, siis-se-tee. Onnistuimme (lähes) kaikki nukkumaan majesteettisesti pommiin, mutta oli myös muutama, jotka eivät olleet niin muodikkaasti myöhässä. Oppitunnillamme Anttí löpisi jotain kymmenestä käskystä, Éévan ja Adamin kielletystä marjapuskasta ( ͡° ͜ʖ ͡°). Puhuimme myös papin puhelimesta, sekä pirteimmästä aiheesta ikinä, millainen on sallittu tappaminen.


    Nyt kirjoitamme innolla tätä blogia, Filéén kanssa, joka ei päästä meitä syömään. (:c)

             Aamen, ja tämän kirjoitti Filéén huippublogaajat, SUPERPARHAAT!!!!! :3 <3<3<3<3<3<  xoxoxoxoxoxox like 4 like. raawr :3 #vvt3 #wt3 #ripari2k16 #Lujakallio #yolo #Swag #yolofmeister

                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti